AVUKAT ARZU SABUNCU İMAMOĞLU HAYRANI ÇIKTI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Haziran 2019 20:11
AVUKAT ARZU SABUNCU İMAMOĞLU HAYRANI ÇIKTI
SASKİ'yi mahkemeye veren Avukat Sabuncu vatandaşı düşünerek mi, yoksa İmamoğlu'nu düşünerek mi hareket etmiş oluyor? Sabuncu siyaset yapıyor.

SASKİ'Yİ MAHKEMEYE VEREN AV. SABUNCU İMAMOĞLU HAYRANI ÇIKTI


O AVUKAT İMAMOĞLU İLE RESMİNİ YAN YANA KOYUP SİYASET YAPIYOR


Samsunlu Arzu Sabuncu ve Buğra Genç isimli iki Avukat SASKİ'ye yüzde 25’lik su zammının iptali için dava açmış. Açıklamasında:  'Temel ihtiyaç olan suyun siyasete alet edilemeyeceğini' belirtmiş.


SİYASETE ALET ETMEK İŞTE BUNA DENİR?


Halkını düşünen! Avukat? Sosyal Medyada Facebook sayfasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Ekrem İmamoğlu'nu profil fotoğrafı yapmış. 


Bir bakıma sosyal medya da İmamoğlu'nun sözcüsü ve Avukatı konumunda yer almış. Dolayısıyla tarafsızlığını kaybetmiş olmuyor mu? Kendi sözlerini tamamen çürüterek suyu siyasete alet etmiş olmuyor mu? 


Özrü kabahatinden büyük diye buna demezler mi? Böyle zıt bir durumda hukuku ve Avukatlık mesleğini siyasete alet etmiş olmuyor mu?


Soruyoruz SASKİ'yi mahkemeye veren  Avukat Sabuncu vatandaşı mı yoksa İmamoğlu'nu düşünerek mi hareket etmiş oluyor?


DESTEK SAMSUNLULARA DEĞİL İSTANBUL SEÇİMLERİ ÖNCESİ İMAMOĞLU'NA 


23 Haziran seçimleri öncesi apar topar mahkemeye koşan Sabuncunun bu davranışının İstanbul seçimleri için zorunlu hale geldiği şeklinde yorumlanıyor. 


DAVAYI GÜYA SAMSUNLULARIN HAKKI İÇİN AÇMIŞ! 

Avukat Sabuncunun SASKİ'yi mahkemeye vermesini samimi bulmadıklarını söyleyen Samsunlu vatandaşlar: "Davayı Samsunluların hakkı için açtığını söylüyor. Davayı kimin adına kime kimlere destek maksadıyla açtığı açıkça belli oluyor. Samsunun polemiklere kurban edilmesini istemiyoruz. Samsunlu siyasete alet edilemez. Sosyal medyada Facebookta Ekrem İmamoğlunun resmini kendi resmiyle birlikte profil resmi yapan bir şahsın samimiyetine inanmıyoruz. Asıl bu kişi siyaset yapıyor. Ve suyumuzu siyasete alet ediyor" diyerek düşüncelerini ifade ettiler. 


Avukat Sabuncunun kimlerin isteği ile SASKİ'yi dava ettiği merak ediliyor. 

a

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.