• İHSANBAŞKAN

ATM'lerden para çekerken dikkatli olun uyarısı

GENEL Haber Girişi : 23 Ocak 2015 01:31
ATM'lerden para çekerken dikkatli olun uyarısı
Isparta'da bir bankamatiğe yerleştirilen kart kopyalama cihazı polis tarafından fark edildi. Polis, vatandaşları benzer olaylara karşı broşürlerle uyarıyor.
Isparta'da bir bankamatiğe yerleştirilen kart kopyalama cihazı polis tarafından fark edildi. Polis, vatandaşları benzer olaylara karşı broşürlerle uyarıyor.
 
Kent merkezinde bir alışveriş merkezinin yakınında bulunan ATM üzerine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği polisin dikkati sonucu fark edildi. Bankamatiğin iç bölümünde ise şifreleri kayıt etmek amacıyla kamera düzeneği ele geçirilirken, kart girişine yerleştirilen kart kopyalama cihazı da bulundu.
 
İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların ATM'lerde işlem yaparken mağdur olmamaları için broşürler dağıttı. ATM'lerin üzerine yapıştırılan sticker ile dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirilmeleri amaçlandı. ATM üzerinde şüpheli bir cisim veya düzenek olduğunu fark eden vatandaşların '155 Polis İmdat' hattını aramaları istendi.

atm2.jpeg

atm-para.jpeg
Etiketler : ATM para
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.