• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Mart 2019 21:17

ATAKUMLULARDAN ZİHNİ ŞAHİN'E SEVGİ SELİ

ATAKUMLULARDAN ZİHNİ ŞAHİN'E SEVGİ SELİ
Hız kesmeden seçim çalışmalarını yürüten Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin: Yaptığımız esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bizi heyecanla karşılayan esnaf kardeşlerimin ve Atakumlu gönlü güzel hemşehrilerimin yoğun ilgisi bizlere güç verdi.
ATAKUMDA SEVGİ GİRMEYEN GÖNÜL HİZMET GİRMEYEN SOKAK KALMAYACAK

Hız kesmeden seçim çalışmalarını yürüten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan  Adayı Zihni Şahin: "Yaptığımız esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bizi heyecanla karşılayan esnaf kardeşlerimin ve Atakumlu gönlü güzel hemşehrilerimin yoğun ilgisi bizlere güç verdi. Biz de kararlıyız. Atakumumuzda sevginin ve hizmetin girmediği tek bir sokak bile kalmayacak." dedi.

ZİHNİ ŞAHİN GİTTİĞİ HER YERDE SEVGİ SELİ İLE KARŞILANIYOR

Zihni Şahini gittiği her yerde yoğun sevgi ve ilgiyle karşılayan Atakumlular, " Başkanımızla el ele gönül gönüle olmanın sevinci içerisindeyiz. Başkanımız gönül insanı. Hep birlikte yanındayız.  Atakumu güzel günlerin beklediğini biliyoruz" diyerek destek ve moral veriyorlar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.