ATAKUM GENÇLİK MERKEZİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Nisan 2020 18:10
ATAKUM GENÇLİK MERKEZİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atakum Gençlik Merkezinde ihtiyaç sahiplerinin yararlanabilmesi için giriş katında market açıldı.

ATAKUM GENÇLİK MERKEZİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI


Samsun Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atakum Gençlik Merkezinde ihtiyaç sahiplerinin yararlanabilmesi için giriş katında market açıldı.


ATAKUM GENÇLİK MERKEZİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN MARKET AÇILDI


Atakum Gençlik Merkezinde açılan market başta gençler olmak üzere ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet verecek. Açılan marketten başta ihtiyaç sahibi gençler olmak üzere vatandaşlar da yararlanabilecek.  Gençlik Merkezi Gönüllü üyeleri tarafından organize edilen markette hayırsever vatandaşların verdiği erzak yer alıyor. İlk aşamada maske üretimi gerçekleştiren Atakum Gençlik Merkezi   şimdi de kurduğu marketle ihtiyaç sahiplerinin yarasına merhem olmaya çalışıyor.


KASAPOĞLU: SALGIN SÜRECİNDE EL ELE OLALIM BİRLİKTE OMUZ VERELİM


Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “ Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını sürecinde Gençlik Merkezlerimiz gönüllülük esasınca üzerlerine düşen görevi yürütmeye çalışıyor.  Atakum Gençlik Merkezimiz  şimdi de kurduğu marketle ihtiyaç sahiplerinin yarasına merhem olmaya çalışıyor. Bu anlamda imkanı olan hayırsever vatandaşlarımızdan yağ şeker un, tuz deterjan gibi erzak bekliyoruz. Veren el ile alan el arasında kurulan köprüde hayırsever vatandaşlarımızın yer almasını istiyoruz. Yaşadığımız zor süreçte herkesin mutlaka yapabileceği bir şeyi vardır. Önceki günlerde maske yapıp ilgili kurumlara dağıtmıştık. Atakum Gençlik merkezinde yine bir örnek faaliyete imza atmanın gururunu yaşıyoruz.  Bu uygulamanın öncülüğünü de yine Atakum Gençlik Merkezi yapacak. Bu örnek çalışmaya emek veren katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Takdir edilecek bir ekip çalışması yürütüyoruz. İmkânı olanların marketimize yardımcı olmalarını erzak noktasında katkı sağlamalarını bekliyoruz” diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.