Atakum Belediyesinden Hayır Çarşıları zinciri

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Aralık 2014 12:50
Atakum Belediyesinden  Hayır Çarşıları zinciri
Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının beşincisini Özören Mahallesinde açarak hayırlı hizmet çalışmalarını sürdürdü.
Atakum Belediyesinden  Hayır Çarşıları zinciri
Hayır Çarşısında beşincisini Özörende açtı
Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının beşincisini Özören Mahallesinde açan Başkan Taşçı, "Hayır Çarşısı, veren elin alan eli görmediği bir anlayışın ürünüdür" dedi.

Hayır Çarşısı ile hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü kuran Atakum Belediyesi, yedinci mağazasını Özören Mahallesinde açtı. 

'PAYLAŞMAK ÖZÜMÜZDE VAR'
Mahalle sakinleriyle birlikte Hayır Çarşısının açılışını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Veren elin alan eli görmediği bir anlayış ile çalışmalarını sürdürdüğümüz Hayır Çarşısını mahallelerimize taşıyoruz. Bu bir yürek birlikteliğinin, özümüzde bulunan paylaşma duygusunun sonucunda ortaya çıkan bir çalışmadır. Gerek gelen talepler gerekse tespitlerimizle belirlediğimiz mahallelerimize Hayır Çarşısını taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

MAHALLELERDE HİZMET EŞİTLİĞİ
Açılışın ardından mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Taşçı, kendisine iletilen eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. Hizmet eşitliği konusunda adaletli bir çizgiyle hareket edildiğine dikkat çeken Başkan Taşçı, "Bizim için uzak ya da yakın mahalle kavramı yok. Hizmet eşitliği bizim öncelikli düşüncemiz. Bu düşüncemizden hareketle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.