• İHSANBAŞKAN

Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya Proje Teşekkürü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Aralık 2017 12:30
Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya Proje Teşekkürü
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe merkezine 48 kilometre uzaklıkta olan Kasnakçımermer Mahallesinin Çayır Mevkii sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Atakum Belediyesi tarafından mahallede hayata geçirilen projeler ve gerçekl
Taşçı'ya "proje" teşekkürü?

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe merkezine 48 kilometre uzaklıkta olan Kasnakçımermer Mahallesinin Çayır Mevkii sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Atakum Belediyesi tarafından mahallede hayata geçirilen projeler ve gerçekleştirilen hizmetler için Başkan Taşçı'ya teşekkür etti.


Atakum Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar için kendisine teşekkür eden mahalle sakinlerine, hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Taşçı, "İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan 56 mahallemiz için eşit hizmet parolasıyla çalışıyoruz. İlçe merkezindeki mahalleler ile merkeze uzak mahallelerimiz arasında bizim için hiçbir fark yok. Kasnakçımermer Mahallemizdeki çalışmalarımızı da bu düşünce ile gerçekleştiriyoruz. En kısa süre içerisinde de Kasnakçımermer Köy Konağınının inşaat çalışmalarını başlatacağız" dedi.


Kasnakçımermer Mahallesinin yüzünün Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile güldüğünü ifade eden mahalle sakini İrfan Ay, "Yıllarca köy olan ve yeni düzenleme ile mahalle statüsüne geçerek 2016 yılının Nisan ayında Atakum Belediyesine bağlanan mahallemiz, bugüne kadar görmediği hizmetlerle buluşturuldu. Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür etmek için kendisiyle bir araya geldik. Hayata geçirdiği ve hayata geçirmeyi planladığı tüm projelerle ilgili kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.