Aslan Karanfil Anketlerde açık ara önde

SİYASET Haber Girişi : 10 Eylül 2012 21:15
Aslan Karanfil Anketlerde açık ara önde
Samsun Büyükşehir Belediyesi adayları arasında adı geçen Aslan Karanfil yapılan tüm anketlerde açık ara önde çıkıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi adayları arasında adı geçen Aslan Karanfil yapılan tüm anketlerde açık ara önde çıkıyor.

Karanfil Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi sırasında Samsun halkının sevgisini kazanmış 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Samsun Milletvekili adayı olmuştu. Karanfil'in aday olması için Samsun halkının şimdiden kulis yaptığı tekliflerini Karanfile götürecekleri gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Aslan KARANFİL Kimdir

10 Ocak 1970 de Samsun İli, Ladik İlçesi, Günkoru Köyünde doğdu.

1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Karanfil, Mülki İdare Amirliği mesleğine Denizli Kaymakam Adayı olarak başladı. 1 yıl süreyle yabancı dil ve mesleki konularda eğitim görmek için İngiltere'de bulundu.

1997 - 1999 yıllarında Ordu - Çamaş Kaymakamı olarak görev yapan Karanfil, daha sonra sırasıyla, Bingöl - Karlıova ve Sivas Gölova Kaymakamlıklarında bulundu. Ekim 2001 - Haziran 2005 tarihleri arasında Erzurum Vali Yardımcısı olarak çalışan Karanfil, İl Özel İdarelerinin yeniden yapılanması sürecinde Haziran 2005 yılında Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Yaklaşık 7 yıla yakın bu görevi yürüten Karanfil 2 Mayıs 2012 tarihli kararname ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanmış olup evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.