Amasya SGK İL Müdürü Ekerin Tayini Üzdü

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Temmuz 2012 10:49
Amasya SGK İL Müdürü Ekerin Tayini Üzdü
Amasya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Eker Bakanlığın uyguladığı rotasyon nedeniyle Adıyaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atandı.
Amasya SGK İL Müdürü Ekerin Tayini Üzdü

Amasya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Eker Bakanlığın uyguladığı rotasyon nedeniyle Adıyaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atandı.

Ayrılışı nedeni ile Amasya’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Eker, “2008 yılında Amasya’da göreve başladım. Sosyal sigortalar, Bağkur ve Emekli Sandığını bir çatı altında toplanması sonucu oluşan bu reformu Amasya’da hayata geçirmek için tüm kurum elemanlarımla birlikte özverili bir şekilde çalıştık. Bu süreçte bize yardımcı olan milletvekilimize, sivil toplum örgütlerine, Amasya halkına ve basınına çok teşekkür ediyorum. Bizim her zaman yanımızda oldular. Devletimizin güler yüzünü, şefkatli yüzünü yansıtmaya çalıştık. Başarabildiysek ne mutlu.  Güzellikleri hep beraber yaşadık, eleştirileri bir kazanç olarak gördük. Ortak akılla devletimizin, milletimizin menfaatlerini korumaya çalıştık.

Ayrılıklar hüzün verir, aynı zamanda her ayrılık bir başlangıçtır. Bize tüm desteği veren Amasyalılara kayıtsız, şartsız hakkımı helal ediyorum. Yeni görev yerim Adıyaman’da aynı anlayışla hizmet etmeye çalışacağım. Gönlüm ve kapım orada tüm Amasyalılara açıktır. Alnımın akı ile geldim, alnımın akı ile hizmet edip, vicdani rahatlık içinde ayrılıyorum. Tek gözüm arkada kalan olay, mesai arkadaşlarımı tadilata giren hizmet binamızı bitirip oraya yerleştirememedir” dedi.

Daha önce memleketi Samsun SGK İl Müdürlüğünde göreve başlayan Eker sırasıyla Tokat SGK İl Müdür Yardımcısı ve Amasya SGK İl Müdürü olarak görev yapmıştı. Amasya’daki görevi süresince

Halkın sevgi ve güvenini kazanmış, SGK nın Amasya’ da en başarılı kurumlar arasında ön sıralarda yer almasını sağlamıştı. Ekerin tayininin Amasya SGK çalışanları ve sevenleri tarafından büyük buruklukla karşılandığı görülüyor.

Ömer Eker’e yeni görev yeri olan Adıyaman’da başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.