• İHSANBAŞKAN

Ali Rıza Öztürk Ailesi Adına Vefat ve Teşekkür Mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Aralık 2014 08:30
Ali Rıza Öztürk Ailesi Adına Vefat ve Teşekkür Mesajı
Hakkın Rahmetine kavuşan Ali Rıza ÖZTÜRK hoca efendi'nin ardından oğlu Ali Öztürk ailesi adına bir mesaj yayınladı.

Değerli Dostlar;

Şu fani âlemdeki ömrünü tamamlayarak ebedi âleme göç eden babam Ali Rıza ÖZTÜRK hoca efendiyi 30 Kasım 2014 Pazar günü sevenleriyle birlikte ebedi âleme uğurladık.

Bu acılı günümüzde gerek cenazeye iştirak etmek suretiyle, gerekse aramak suretiyle taziyede bulunan Ali Rıza ÖZTÜRK'ün tüm dostlarına, sevenlerine aile adına çok teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile;
Vefatından hemen üç saat sonra telefon açmak suretiyle taziyede bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Cenazeye bizzat iştirak eden Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ'a, Milletvekilleri Sayın Ahmet YENİ, Mustafa DEMİR ve Cemal Yılmaz DEMİR'e, Samsun Eski Milletvekilleri Sayın Musa UZUNKAYA, Fatih ÖZTÜRK, Mehmet KURT ve Mehmet ÇAKAR'a , Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya YILMAZ'a, OMÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin AKAN'a, Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Haydar ŞAHİNOĞLU'na, İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin PEKER'e, İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan TOK'a, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI'ya, Canik Belediye Başkanı Sayın Osman GENÇ'e, Havza Belediye Başkanı Sayın Murat İKİZ'e, Diyanet İşleri Başkanlığı Dış Türkler Daire Başkanı Sayın Kazım TÜRKMEN'e, Omü Tıp Fakültesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Bekir SELÇUK'a, AKP İl Başkanı Sayın Fuat GÖKTAŞ'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin EREN'e, ÖMÜ Öğretim Üyelerine, Siyasi Parti temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine, İl ve İlçe Müdürlerimize, İl ve İlçe Müftülerimize, Çok değerli meslektaşlarıma, Emekli İl Müftülerimiz Sayın Osman ŞAHİN, İbrahim ACAR ve Hasan ZER'e , Trabzon İl Müftümüz Sayın Keramettin DEMİR'e, ve isimlerini hatırlayamadığım diğer dostlara,

Ayrıca, cenazeye iştirak edemeyen ve telefonla taziyede bulunan Rize Recep Tayyip Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN'a, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Dr. Yaşar YİĞİT'e, İzmir Emniyet Müdürü Sayın Celal UZUNKAYA'ya, Şalpazarı Kaymakamı Sayın Cafer SÖNMEZ'e, görsel ve yazılı medya yoluyla duygularını dile getiren, taziyede bulunan tüm dostlara, Ankara'dan, İstanbul'dan Trabzon'dan, Giresun'dan ve başka illerden gelen Ali Rıza ÖZTÜRK'ün tüm dostlarına,

Kısacası, isimlerini zikredemediğim ve bu acılı günde bizlerle beraber olan tüm dostlara çok teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun.

                                            Ali ÖZTÜRK

                                                       oğlu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.