• İHSANBAŞKAN

Ali Gaffar Okkan, ölümünün 14. yıldönümünde anıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ocak 2015 20:22
Ali Gaffar Okkan, ölümünün 14. yıldönümünde anıldı
Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Diyarbakır'ın şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 14. yıldönümünde 102 Ali Gaffar ile birlikte Hendek ilçesindeki kabri başında anıldı.
Ali Gaffar Okkan, ölümünün 14. yıldönümünde anıldı

Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Diyarbakır'ın şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 14. yıldönümünde 102 Ali Gaffar ile birlikte Hendek ilçesindeki kabri başında anıldı. Anmada Şehit Gaffar Okkan'ın eşi Zerrin ve Sezin Okkan, kabir başında 102 minik Gaffar Okkan ile birlikte dua etti

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevindeyken 5 polis memuruyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Ali Gaffar Okkkan, memleketi Hendek İlçesi'nde ölümünün 14 . yıl dönümünde büyük bir kalabalıkla anıldı. 

Anma törenine Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babaoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci polis müdürleri, Diyarbakır'da emniyet müdürünün ölümünün ardından isimleri Gaffar Okkan koyulan 102 çocuk, şehit emniyet müdürünün eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan, protokol üyeleri ve çok sayıda polis katıldı.

Anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarıyla devam eden törende, şehit emniyet müdürünün yakınları ve silah arkadaşları duygulu anlar yaşadı. Şehit emniyet müdürünün eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan 102 Gaffar Okkan ile birlikte kabir başında dua etti. Yapılan duaların ardından, Zerrin ve Sezin Okkan ve şehit müdürün silah arkadaşları küçük Ali Gaffar'lar ile birlikte mezarın üzerine karanfil bıraktı.

ÇOCUKLARA SEVGİSİ ÇOK BÜYÜKTÜ

Törene kilometrelerce uzaktan katılan Ali Gaffar Baran isimli bir çocuk şehit müdür Gaffar Okkan'ın çocuklara sevgisinin çok büyük olduğunu duyduklarını ve törende duygulu anlar yaşadıklarını belirterek,"Güzel bir insan. Görmedik ama biz videolarını izledik. Duyduklarımıza inanmadık, araştırdık. Güzel bir insan. Çocuklara sevgisi çok büyüktü" ifadelerini kullandı.

Anma programı, yapılan dualar ve bırakılan çiçeklerin ardından sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.