AKBELENLİLER: DURMAK YOK YOLA DEVAM

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2018 00:16
AKBELENLİLER: DURMAK YOK YOLA DEVAM
Kavak Akbelen Mahallesi sakinleri çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen iftarda biraraya geldi.
AKBELEN'DE YUSUF ZİYA YILMAZA COŞKULU KARŞILAMA

Kavak Akbelen Mahallesi sakinleri çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen iftarda biraraya geldi.

Akbelen Köyünde gerçekleşen iftara Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, ,Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK parti İl Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri İlhan Kara,,AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve yönetimi, SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Kavak Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, Kavak Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Müdürleri ile birlikte köy sakinleri katıldı.

İftar yemeğinden sonra  Milletvekili Adayı  Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı birer konuşma yaptılar.

SARICAOĞLU: 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEN YÜZ AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da Köyü olan Akbelende yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen iftar yemeğinden duyduğu mutluluğu dile getiren Sarıcaoğlu konuşmasında;  Bugüne kadar köy halkım beni hiç yalnız bırakmadı. Desteğini esirgemedi. Bu seçimlerde de üzerlerine düşen görevi yerine getirerek yüzümüz ak olarak çıkacağımızdan kuşkum yoktur. Yemeğimize katılan başta Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey olmak üzere tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

YILMAZ: SİZDEN ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE OY
İSTİYORUM

AK PARTİ Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından çok önem taşıdığına vurgu yaparak: " Ülkemiz her geçen gün gelişiyor. 15 sene öncesi ile bugünü kıyaslayın. Ülkemizin şantiyeye döndüğünü göreceksiniz. Bu gelişmeler özellikle yükselişimizi  istemeyen ülkeleri rahatsız etmektedir. Her alanda güçlü olmak zorundayız. Bu seçimde oylarını Cumhur İttifakına ve AK Parti Milletvekili seçiminde kullanarak daha güçlü olmamızı sağlayacaksınız. AK Partimizin derdi Millettir, Vatandır ülkemizin geleceğidir" dedi. 

AKBELENLİLER DEVAM DEDİ

Konuşmalardan sonra söz alan Akbelenliler aklın yolu birdir. Durmak yok yola devam. Vakit Türkiye Vaktidir diyerek düşüncelerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.