AKAR: SÖZÜMÜ TUTMADAN ALLAH CANIMI ALMASIN

GENEL Haber Girişi : 01 Ağustos 2018 12:47
AKAR: SÖZÜMÜ TUTMADAN ALLAH CANIMI ALMASIN
Hakkari Yüksekova'da anne ve 11 aylık bebeğini hedef alan kalleş saldırı tüm Türkiye'yi derinden sarstı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü tarafından öldürülen 11 aylık asker bebeği ve eşi için intikam yemini etti.


"SÖZÜMÜ TUTMADAN ALLAH CANIMI ALMASIN"


Şehitlerin intikamının alınacağını ifade eden Akar, "O masum yavrunun intikamını almadan, o annenin hesabını sormadan, şehitlerimize olan sözümü tutmadan Cenab-ı Allah canımızı almasın. İnlerinize gireceğiz, inlerinize! Hayatını kaybeden yavrumuza ve annesine Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

PKK VE DESTEKÇİLERİ BUNUN HESABINI VERECEK


Komandolar şehit anne ve bebeği için yemin etti


Hakkari Yüksekova'da anne ve 11 aylık bebeğini hedef alan kalleş saldırı tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Birçok kişi teröre lanet okurken, komandoların anne ve bebeği için ettiği intikam yemini kısa sürede sosyal medyada binlerce paylaşım aldı. Tüyleri diken diken eden videonun nerede çekildiği bilinmiyor.


EŞİNİ ZİYARETE GİTMİŞTİ


Astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, Nurcan Karakaya yaşamını yitirdi, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ağır yaralandı. Minik Mustafa hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


ACILI BABA TABUTA OMUZ VERDİ


Şehitler için bu sabah Hakkari'de askeri tören düzenlendi. Silah arkadaşları astsubay Serkan Karakaya'nın acı gününde gözyaşlarını tutamadı. Törende acılı baba, eşinin ve bebeğinin tabutuna omuz verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.