AK Parti Kavak'ta Osman Atlı ile Yola Devam Edecek

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Şubat 2018 20:40
AK Parti Kavak'ta Osman Atlı ile Yola Devam Edecek
AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı görevi AK Parti tabanından gelen Osman Atlıya verildi.
AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı görevi AK Parti tabanından gelen Osman Atlıya verildi.


BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM

Osman Atlı, emanet edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstereceğini ifade ederek: “Bu göreve  hizmet aşkı ile talip olmuştum.  Görevin şahsıma tevdi edilmesinden dolayı mutluyum. Bundan sonra  el birliği  içerisinde partimizin başarısı için çalışacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diyerek konuştu.

Atlı aynı zamanda Kavak Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı ve Kavak Belediyesi Meclis Üyesi olarakta görev yapıyor. 

AK PARTİ KAVAK İLÇE KONGRESİ 

25.02.2018 tarihinde AK PARTİ Kavak  ilçe kongresi yapılacak ve Osman Atlı tek aday olarak seçime girecek.

ATLIYA TEBRİK VE KUTLAMA YAĞIYOR

Öte yandan Osman Atlıya görev verildiğini duyan hemşehri ve dostlarının Atlıyı kutlamak için telefon yağmuruna tuttuğu öğrenildi. 

KAVAKTA YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLANGICI 

Atlıya AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı görevi verilmesini yorumlayan vatandaşlar "Kavak'ta yeni bir dönem başlamıştır. Atlının taşıdığı görev anlayışıyla birlikte ilçede hizmet çıtasının yükseleceğine inanıyoruz..."  diyerek konuştular.   

Osman Atlıya yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel sosyal medyadan bir açıklama paylaştı: 
 
Bülent Yüksel şunları yazdı: 
"01.06.2014 tarihinde başlamış olduğum Ak Parti Kavak ilçe Başkanlığı görevimi genel merkezimizin kararı ile 25.02.2018 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde devredeceğim ilçe başkanı Adayı olarak dava ve yol arkadaşımız Osman Atlı kardeşimiz olmuştur .Rabbim ilçemize partimize milletimize hep birlikte güzel Hizmetler yapmayı nasip etsin hayırlı olsun"




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.