• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 15:49

AK PARTİ İL BAŞKANI ERSAN AKSU'NUN 15 TEMMUZ MESAJI

AK PARTİ İL BAŞKANI  ERSAN AKSU'NUN 15 TEMMUZ MESAJI
Aziz Hemşerilerimiz, Çok az millete nasip olmuş şanlı destanlar yazmayı, alışkanlık haline getiren Aziz Türk Milleti'nin kıymetli mensupları, 15 Temmuz 'Hain FETÖ Darbe Girişimi'nin 3. sene-i devriyesinde; öfke ve kini, acı ve hüznü, zafer ve coşkuyu yine
AK PARTİ SAMSUN  İL BAŞKANI ERSAN AKSU'NUN 15 TEMMUZ MESAJI


"Aziz Hemşerilerimiz, Çok az millete nasip olmuş şanlı destanlar yazmayı, alışkanlık haline getiren Aziz Türk Milleti'nin kıymetli mensupları, 15 Temmuz 'Hain FETÖ Darbe Girişimi'nin 3. sene-i devriyesinde; öfke ve kini, acı ve hüznü, zafer ve coşkuyu yine birlikte yaşıyoruz. Hala ilk günkü gibi öfkeliyiz. 


Zira; Aziz Milletimizin engin hoşgörüsünü suistimal ederek; devletin tüm kademelerine sızmak suretiyle örgütlenmiş hain bir şebekenin kendi milletine silah doğrulttuğu bir ihaneti yaşadık 15 Temmuz 2016'da... 


Öyle bir ihanet ki; vatanı için ölmeye hazır bir milletin varlığından habersizce, milletine silah çevirecek kadar gözü dönmüş hainlerin; çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden; tanklarla, helikopterlerle, uçaklarla saldırıya geçtiği bir darbe girişimi yaşadı Türkiye. Hala ilk günkü gibi hüzünlüyüz. 


Zira; 'Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez' diyerek sokaklara, meydanlara akan Aziz Milletimizin 251 evladını şehit verdik o hain gecede. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere; Türkiye'nin dört bir yanında darbe teşebbüsüne karşı koyan 251 vatansever şehadete yürüdü. Öyle bir acı ki bu; baba oğlundan, anne evladından, ağabey kardeşinden, can canânından ayrı kalmak zorunda kaldı, içimiz yandı, yüreğimiz dağlandı. Hala ilk günkü gibi coşkuluyuz. Zira; başaramadılar. Bu millete diz çöktüremediler. Devleti ele geçirme emellerine ulaşamadılar. Vatanımızı parçalayamadılar. 


15 Temmuz'u Türkiye'nin kara günü haline getirmeye çalışan şer odakları, o gece; karşılarında kenetlenmiş, bir ve beraber olmuş bir millet buldular. 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet' diye haykıran milletimiz karşısında aciz kaldılar, kaybettiler. Ne FETÖ, ne PKK, ne DAİŞ, ne DHKP-C... Hiçbir terör örgütünün ve onları destekleyen hiçbir gücün, bu birlik ve beraberlik karşısında başarılı olma şansı olmadığını tüm dünyaya gösterdik. Biz kazandık, Türkiye kazandı!


Kıymetli Hemşehrilerim, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden, Fethullahçı Terör Örgütü üyesi bir grup askerin başlattığı 15 Temmuz darbe girişimi başarıyla püskürtülmüş ve darbe heveslilerine bu ülkede artık bu tür girişimlere izin verilmeyeceği mesajı net olarak verilmiştir. Türkiye tarihinde ilk defa, silahlı bir darbe teşebbüsü, bizzat millet tarafından engellenmiştir. Türkiye; demokrasi ve hukuk devletine olan bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu bağlılığın sözde kalmadığı, gerektiğinde can pahasına bu değerlerin hayata geçirildiği bir ülke olunduğu ispat edilmiştir. Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun ki, bizlere bu aşağılık girişime karşı muzaffer olmayı nasip eyledi, gururluyuz! 


Değerli Hemşehrilerim, Ancak bu demek değildir ki; hain şer odakları 15 Temmuz'dan sonra bizi rahat bıraktılar ya da bırakacaklar. Nasıl ki hak ve batılın mücadelesi kıyamete kadar devam edecekse; bu şer odaklarının Aziz Milletimize ve devletimize karşı operasyon denemeleri de devam edecektir. 


Hep birlikte müşahade ediyoruz ki; içte ve dışta bizi yıpratmak, diz çöktürmek için mücadeleye tüm hızıyla devam ediyorlar. Bir yandan haklı gerekçelerle edinmek istediğimiz hava savunma sistemlerini bahane ederek Türkiye'ye ekonomik operasyon denemeleri yapıyorlar, diğer yandan; özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hain terör örgütü PKK üzerinden Kahraman Mehmetçiklerimize kurşun sıkarak bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Yetinmiyorlar; Irak ve Suriye'de, bir yandan YPG diğer yandan DAİŞ unsurlarını kullanarak Türkiye'yi zayıflatmaya ve etkisizleştirmeye çalışıyorlar. Alfabede harf bırakmadılar, türetilmemiş isim bırakmadılar. Ambalajı farklı, içeriği ve hedefi aynı irili ufaklı onlarca terör örgütü türeterek üzerimize geldiler, halen gelmeye devam ediyorlar. Bilmiyorlar ki; 'Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır.' 


Aziz Hemşehrilerim, Biz büyük bir devletiz. Köklü bir medeniyete sahip, vatan aşkıyla yanıp tutuşan ve gerektiğinde şehadete tekbirler getirerek koşan büyük bir milletiz. Hepsinin farkındayız. Oynanan tüm oyunların bilincindeyiz. Yılmadan, usanmadan mücadeleye devam edeceğiz. 


Dünya mazlumlarının umudu olmayı sürdüreceğiz. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşar adım ilerleyeceğiz. İnşallah başaracağız! Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin! Allah'ın izniyle, hepsinin hakkından geleceğiz... 


Kıymetli Samsunlular, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği üzere; bu ülkeyi hedef alan irili ufaklı tüm şer güçlerine karşı tekraren ve haykırarak ilan ediyoruz ki: "Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız." Bu duygu ve düşüncelerle; şehadete yürüyen kıymetli vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum. 


Vatanını savunmak için canını ortaya koyarak gazilik mertebesine ulaşan tüm kardeşlerimize de en kalbi teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Millet olarak ortaya koyduğumuz mübarek direnişi saygıyla selamlıyor; Samsunlu hemşehrilerimizin ve Aziz Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyorum"


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.