AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycıya Tepki

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Eylül 2017 12:24
AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycıya Tepki
Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, fındık fiyatlarını protesto etmek amacı ile AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığının önüne gelerek, fındığı yola döken üretici Mustafa Durmuş'un üzerine yürüdü.
Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, fındık fiyatlarını protesto etmek amacı ile AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığının önüne gelerek, fındığı yola döken üretici Mustafa Durmuş'un üzerine yürüdü.


İrfan Kalaycı'nın Vatandaşı bir kalaylamadığı kaldı

 Fındık dolu çuvalı kaldırıma ve yola döken üretici Mustafa Durmuş, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı binası önünde gerçekleştirdiği eylem esnasında olaya müdahale eden Samsun AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı'nın kendisine ne yaptığını sorması üzerine Durmuş:

"Ben senin başkanın falan değilim ya" diyerek karşılık verdi. Beklemediği bir tepki ile karşılaşan üretici Durmuş: "Oy verdiğim partinin başkanı benim başkanımdır. Ama beni savunamıyorsa benim başkanım değildir" dedi. Yaşanan olayların yanı sıra Samsun AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, o esnada orada bulunan ve görüntü alan bir basın mensubuna da sert bir şekilde çıkıştı.

  "Oğlum diye hitap etme" 
Konuşmanın dozu her geçen dakika biraz daha artarken, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile fındık üreticisi Mustafa Durmuş arasında yaşanan diyalog dikkatleri çekti. Kalaycı: "Kim öğretti oğlum sana bunu yapmanı" şeklindeki hitabı ile üretici Durmuş'un üstüne yürüdü. Bunun üzerine Durmuş: "Oğlum diye hitap etme, oğlum diyerek üzerime geliyorsun" diyerek Kalaycı'ya tepki gösterdi.  "Senin hakkını aramak zorunda değilim"  Tartışma devam ederken, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'nın bazı ifadeleri hayrete düşürdü. 


"Benim partinin önüne birisi gelmiş fındıkları dökmüş gelin bu adamı temizleyin"

Üretici Mustafa Durmuş, yaşanan olaylar esnasında Kalaycı'ya; "Siz AK Parti'li değilken biz AK Partiliydik. Samsun'a ilk geldiğinde mitingine bak Tayyip Erdoğan'ın önünde ben ordaydım sen değildin. Biz hakkımızı arıyoruz. Sizin işiniz bizim hakkımızı aramak başkan" dedi. Bunun üzerine Kalaycı, üretici Mustafa Durmuş'a öyle bir cevap verdi ki üretici Durmuş, şaşkınlığını gizleyemedi. Kalaycı: "Senin hakkını aramak zorunda değilim" diyerek karşılık verdi. Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, üretici Mustafa Durmuş'u olay esnasında polisi arayarak; "Benim partinin önüne birisi gelmiş fındıkları dökmüş gelin bu adamı temizleyin" şeklinde şikayet etmesi dikkatlerden kaçmadı. Kalaycı, o sırada orada bulunan bir basın mensubuna da sert bir şekilde çıkışarak, kamerayı kapatmasını istedi. Gazeteci bunun üzerine Kalaycı'ya; "Beyefendi beni mi döveceksiniz. " diyerek cevap verdi.  


Daha önce MHP 19 Mayıs İlçe Başkanlığı görevini de yapmış olan Kalaycının eski milletvekili Suat Kılıcın ikna etmesiyle AK Partiye geçtiği iddia ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.