Ahmet Seven Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret etti

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 15 Nisan 2016 21:10
Ahmet Seven Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret  etti
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş/Yazar Ahmet Seven Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.
 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş/Yazar Ahmet Seven Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.


Ahmet Seven Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşimizin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun ismini taşıyan fakülte ile gurur duyduğunu belirterek; ' Yaşar Doğu'nun ismini taşıyan fakülteyi ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum. Burada çok sayıda uygulamalı olarak spor adamı yetişmektedir. Onları bir arada görmekten geleceğimiz adına büyük keyif alıyorum.  Yaşar Doğu gelmiş geçmiş en büyük spor dehalarımızdan birisidir.  Yakın zamanda Yaşar Doğu'nun hayatını konu alan bir kitabı kaleme alarak yayın hayatına kazandırmanın mutluluğu içerisinde bir anlamda onun gözleriyle fakülteyi seyredip izlemek ifade edilmez bir duygudur. Ona olan saygımın da bir ifadesi olarak bu fakülteyi ziyaret etmenin üzerimde bir görev olduğu inancındayım. Taşıdığım bu duygular içerisinde ziyaret  ederek öğrencilerle sohbet edip güzel bir gün yaşadım" diyerek konuştu.


 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.