AHMET SEVEN'DEN ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ TAVSİYESİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Haziran 2018 23:17
AHMET SEVEN'DEN ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ TAVSİYESİ
Yaz tatiline çıkan öğrenciler için uzmanlar için yapılan onlarca tavsiyeye Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’den de bir öneri geldi.

AHMET SEVEN’DEN ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ TAVSİYESİ:


KÖYLERE GİDİN TOPRAĞA DOKUNUN, TOPRAĞIN KOKUSUNU ALIN, İNSANLARLA KONUŞUN


Yaz tatiline çıkan öğrenciler için uzmanlar tarafından yapılan onlarca öneriye Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’de katıldı.


 Ahmet Seven yaz tatili için öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Seven: “ Yaz tatilinde köylere gidin. Bahçe ve tarlaları gezin. Toprağın kokusunu alın. El ve ayaklarınızla toprağa dokunun. Ağaca, çiçeğe dokunup onları yakından tanıyın. Ağaçtan meyve toplayın. Çayları dereleri gezin. Kırlarda koşun. Hayvanlarla ilgilenin. Bir müddet bilgisayar ve internetten uzak kalıp yenilenin. Köyde yaşayanlara misafir olup onlarla bol bol sohbet edin. Avazınız çıktığı kadar  haykırın. Sosyalleşmenin yollarını arayın. Bu arada kitap okumayı da ihmal etmeyin. Bu aktivitelerin siz sevgili öğrencilerimiz için çok daha faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.