AHMET KEKEÇ AHMET HAKANLA DALGA GEÇTİ

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Temmuz 2014 10:36
AHMET KEKEÇ AHMET HAKANLA DALGA GEÇTİ
Efendim, Samsun'dan başlayan kutlu yolculuk Erzurum mitingiyle taçlandırılınca, Ahmet Hakan Coşkun'a da gün doğmuş. "Hani Bandırma vapuru da olsaymış, tam olacakmış" diyerek işi mavraya dökmüş. Müthiş bir dalkavukluk yazısı yazmış. Hepimiz okumalı

Senden daha dalkavuğu geldi mi?



Bu kadar düştünüz mü? "Dalkavukluk"un ne olduğunu Ahmet Hakan Coşkun'dan öğrenecek kadar düştünüz mü?

Efendim, Samsun'dan başlayan kutlu yolculuk Erzurum mitingiyle taçlandırılınca, Ahmet Hakan Coşkun'a da gün doğmuş. "Hani Bandırma vapuru da olsaymış, tam olacakmış" diyerek işi mavraya dökmüş. Müthiş bir dalkavukluk yazısı yazmış. Hepimiz okumalıymışız.

Bir internet sitesi böyle diyor.

Ben okumadım.

Hürriyet gazetesi üyelik uygulaması başlattığı için, bu müthiş gazetenin müthiş yazarlarını okuyamıyorum. Dolayısıyla, Ahmet Hakan Coşkun'un müthiş mavra yazısını ertesi gün, ilgili sitede gördüm.

Hemen söyleyeyim:

Mustafa Kemal-Vahdettin Han dilemmasına dayalı bir tarih yorumu olduğunu düşünen bu cahil çocuğu daha ne kadar ciddiye alacaksınız? Mustafa Kemal eleştirisi ve Vahdettin Han sevgisi vakıa... Bu durum, ne yazık ki, bir tarih yorumu oluşturmuyor. Kaldı ki, Mustafa Kemal, eleştirilmekle birlikte, reddedilen bir şahsiyet değildir.

Konumuz, dalkavukluk...

Dalkavukluk, "Erdoğan, kurtuluş savaşı güzergâhında miting yapıyor. Bunun sembolik bir anlamı olmalı" demek değildir.

Böyle bir tespit yaparsan dalkavuk olmazsın ama periyodik aralıklarla (iki ayda bir) "Aydın Bey'i aradım. Bodrum'daydı. Tatilini kesip bana birtakım açıklamalarda bulundu" dersen, dalkavuk olursun.

Patronunun aldığı ihaleleri ve düşük maliyetli kredileri es geçip, başkalarının patronunu kalemine dolarsan, dalkavuk olursun. Aynı zamanda tetikçi olursun

İşçi hakkı, grev, sendika, emeğin bedeli diye tutturursan... "Peki, kardeşlik... Niye bunlardan bir tanesi senin patronunun işletmelerinde yok?" sorusuna cevap vermezsen, dalkavuk olursun.

Deniz Baykal için, "Konuşması hakikaten şahaneydi, hakikaten mükemmeldi, hakikaten ikna ediciydi" dersen, Baykal dalkavuğu olursun.

Kemal Kılıçdaroğlu için, "Erdoğan karşısında avını gözleyen bir boksör gibiydi. Vurduğu yerden ses getiriyordu!" dersen, Kılıçdaroğlu dalkavuğu olursun.

Muhtıracılar için, "Ne yani, ötesini söylemeyecek miyiz?" dersen, darbe dalkavuğu olursun

Uzatılabilir ama burada kesiyorum.

Maksat hasıl olmuştur.

Etiketler : AHMET KEKEÇ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.