• İHSANBAŞKAN

AHMET İÇLİ'DEN 19 MAYIS MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mayıs 2020 14:41
AHMET İÇLİ'DEN 19 MAYIS MESAJI
Önceki dönem Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Ahmet İçli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
AHMET İÇLİ'DEN 19 MAYIS MESAJI

Önceki dönem Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Ahmet İçli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.


Ahmet İçli mesajında: 

“19 Mayıs 1919 Tarihi; Mustafa Kemal Atatürk‘ün Bandırma Vapuru ile Samsun‘a çıkarak, itilaf devletlerinin Anadolu’yu işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşını başlattığı gündür. Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı, aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 
19 Mayıs 1919 tarihinde işgal ve esarete karşı ilk adımın atılışının, Türk’ün yeniden bağımsızlık ve işgallere karşı  kahramanlık mücadelesinin, 101.Yıl dönümünde başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere milli mücadele yolunda vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehit olan bütün asker ve polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 
Aziz Milletimizin ve sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Tüm Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.