AHMET İÇLİ; BİZİM DERDİMİZ KAVAK'TIR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Ocak 2020 21:38
AHMET İÇLİ; BİZİM DERDİMİZ KAVAK'TIR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kavak Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet İçli: Bizim tek düşüncemiz tek derdimiz Kavak'tır. İlçemizin hak ettiği yeri alması için elimizden gelen fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz.
KAVAK ESKİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 
AHMET İÇLİ: BİZİM TEK DERDİMİZ KAVAK'TIR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kavak Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet İçli: "
Bizim tek düşüncemiz tek derdimiz Kavak'tır. İlçemizin hak ettiği yeri alması için elimizden gelen fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımız her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

HALKIMIN BANA VERDİĞİ GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Ahmet İçli; " Ben her zaman her yerde halkımın bana verdiği temsil gücünü hakkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Dün olduğu gibi bugünde onların sesi olmaya devam ediyorum. Arkamızda bıraktığımız hizmetlerle hep gurur duydum duymaya da devam edeceğim. Beni buralara taşıyan vatandaşlarıma şükran borçluyum. Onlar beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Doğruya destek verirken haksızlıkların karşısında gür sesimi yükseltmeye devam edeceğim. Doğruların yardımcısı Allah'tır" diyerek konuştu.

BİZDE SİPARİŞ VE ISMARLAMA BAŞARIYA YER YOKTUR

İçli Samsun Bültene yaptığı açıklamada: " Ben diyenler kaybeder. Biz diyenler kazanır. Dünden yarına açtığımız hizmet bayrağımızı Kavağımızda dalgalandırmaya devam edeceğiz. Telefonum her zaman açıktır. Vatandaşlarımın bana verdiği yetkiye ve güvene layık olmak için çalışıyorum. Biz sipariş ve ısmarlama başarılarla hareket etmeyiz. Hayali ve şişirme işlerle işimiz olmaz. Halk kendini öne çıkarmaya çalışanlara prim vermez. Halkını ilçesini öne çıkarmak için uğraşanları takdir eder" dedi.


GÜNDEME DAİR ŞOK AÇIKLAMALAR YAKINDA
SAMSUN BÜLTEN'DE
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.