• İHSANBAŞKAN

Ahmet Gündoğdu:' Bu alçak saldırılar bizi tek ses yapacaktır'

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2014 09:42
Ahmet Gündoğdu:' Bu alçak saldırılar bizi tek ses yapacaktır'
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 'Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkamayacaktır'
 Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Hain saldırıyı kınayan Gündoğdu, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelere ve aziz millete başsağlığı diledi. Hain saldırının arkasında kim varsa, tetiği çeken kirli eller kimlerse yakalanıp yargı ve toplum önünde hesap vermelerini isteyen Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü ve taşeron kimliğini bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkamayacaktır.

Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Türk'ü Kürt'ten, Laz'ı Çerkez'den, Alevi'yi Sünni'den ayırarak milletimizi bir birine düşürmek isteyenlerin oyunlarını tek ses ve tek yürek olarak bozacağız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.