• İHSANBAŞKAN

Abim laf kalabalığını bıraksın

SİYASET Haber Girişi : 10 Aralık 2016 09:59
Abim laf kalabalığını bıraksın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayı eleştirerek, "Bugün devletin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğanvarsa, bu mücadeleyi başlatmışsa, ona yardımcı olmak, yurttaşlık bilinc

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayı eleştirerek, "Bugün devletin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğanvarsa, bu mücadeleyi başlatmışsa, ona yardımcı olmak, yurttaşlık bilinciyle hareket etmek suç mudur? Her şeyden önce abim laf kalabalığını bıraksın, dibindekilere baksın" dedi.


 , kardeşi 'nun CHP'den ihraç edilmesine ilişkin olarak bugün özel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Benim düşüncelerimi kardeşim beğenmeyebilir. Buna saygı gösteririm. Ama birisi cebine para koydu 'çık bunu söyle' dedi ve söylediyse kimse kusura bakmasın alır kapının önüne koyarız. Bunun kardeşlikle ilgisi yoktur, bunun temelinde ahlak yatar" demişti.

"LAF KALABALIĞINI BIRAKSIN, DİBİNDEKİLERE BAKSIN"

Ağabeyinin kendisiyle ilgili açıklamalarına tepki gösteren Celal Kılıçdaroğlu, fetö nün "belediyeler imamı" Erkan Karaarslan'ın CHP'li belediyeleri yönettiğini iddia ederek, "Öncelikle, yurttaşlık bilinciyle ben bu yürüyüşü gerçekleştirdim. Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğüne kast eden FETÖ terör örgütünü protesto etmek, Türkiye Cumhuriyeti Devletine FETÖ temizliğinde yardımcı olmak, hepimizin asli bir görevidir. FETÖ'cülerin darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, abim ve CHP yönetimi alkışlayacaklar mıydı? Devlet ortadan kalkmış olsaydı, kim neyin mücadelesini verebilecekti? Bugün Devletin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan varsa, bu mücadeleyi başlatmışsa, ona yardımcı olmak, yurttaşlık bilinciyle hareket etmek suç mudur? Her şeyden önce abim laf kalabalığını bıraksın, dibindekilere baksın. Danışmanı FETÖ'den alınıyor. Bu danışmanı önerenin Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın olduğu basında çıktı. FETÖ'cü Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan'ı CHP'li belediyelere pazarlayan Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'dır" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.