Abdullah Gül'ün oğlunun nikah töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 12:22
Abdullah Gül'ün oğlunun nikah töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oğlu Ahmet Münir Gül'ü evlendirdi. Nikah aynı zamanda devletin zirvesini bir araya getirdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oğlu Ahmet Münir Gül'ü evlendirdi. Nikah aynı zamanda devletin zirvesini bir araya getirdi.

Ahmet Münir Gül'ün nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaparken Zehra Ayşe Karadere'in şahidi ise dayısı Muharrem Ceylan oldu. Çiftin nikahını ise İBB Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

NİKAH ŞEKERİ YERİNE HİLYE-İ ŞERİF

Yaklaşık bin beş yüz davetlinin katıldığı nikah töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah töreni ile son buldu. Davetlilere nikah şekeri yerine Hz. Muhammed'e sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı.

ÇİÇEK YERİNE "AĞAÇ DİKİN" TALEBİ

Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genç çiftin ise, nikah merasimine çelenk ve çiçek gönderilmemesini bunun yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasını istediği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.