'Elif Gibi Sevmek' kitabının galası İlkadım'da yapılacak

TARİH Haber Girişi : 24 Ekim 2014 16:41
'Elif Gibi Sevmek' kitabının galası İlkadım'da yapılacak
2014 Yılının en çok okunan kitabı olan "Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın ikincisinin Türkiye Galası İlkadım Belediyesi okur yazarlar buluşması kapsamında Samsun'da yapılacak. Galada ünlü yazar Hikmet Anıl Öztekin imza ve söyleşi programı gerçekleştirece
BÜYÜK GALA İLKADIM'DA

 2014 Yılının en çok okunan kitabı olan "Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın ikincisinin Türkiye Galası İlkadım Belediyesi okur yazarlar buluşması kapsamında Samsun'da yapılacak. Galada ünlü yazar Hikmet Anıl Öztekin imza ve söyleşi programı gerçekleştirecek.

 İlkadım Belediyesi okur yazarlar buluşması kapsamında 2014 yılında en çok okunan kitap ünvanına sahip olan "Elif Gibi Sevmek" adlı eserin ikincisi okur yazarlara kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin tarafından tanıtılacak. İlk kitabıyla kitap raflarında adını çok satanlara yazdıran Elif Gibi Sevmek kitabının ikincisi olan "Elif Gibi Sevmek 2" kitabının Türkiye Galası İlkadım Belediyesi tarafından 25 Ekim Cumartesi saat 19:00'da Büyük Samsun Oteli'nde yapılacak. Hayranlarının heyecanla beklediği bu günde kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin, söyleşi ve imza programı düzenleyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.