• İHSANBAŞKAN

15 TEMMUZ'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANMIŞTIR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2019 23:14
15 TEMMUZ'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANMIŞTIR
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin Çanakkale ruhu yeniden canlanmıştır dedi.

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ BAŞKANI NECATİ YILMAZ AÇIKLAMA YAPTI


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu  Başkanı Necati Yılmaz 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin Çanakkale ruhu yeniden canlanmıştır dedi.

Yılmaz bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı.


"İslami söylemler kullanarak terör ideolojisini yayan ve bir siyasi parti gibi çalışan FETÖ/PYD terör örgütü 15 Temmuz 2016 gecesi, sözde hizmet ettiği kendi halkına karşı en korkunç eylemini gerçekleştirmekte tereddüt etmedi. Fakat örgüt, toplumun her kesimine mensup vatandaşlarımızın demokrasiyi savunmak için birleşebileceğini, meydanlara ineceğini düşünmemişti. 15 Temmuz 2016 FETÖ/PYD’nin darbe girişimi TSK ve emniyet kuvvetleri ile siyasetçilerin kararlı, emin duruşu ve milletin ortak kararlılığı ve mücadelesi sonucu; halkın devletiyle ve hükumetiyle birlikte dik durmasıyla önlenmiştir. Bu tür antidemokratik girişimlere ve terör örgütü yapılanmalarına karşı daha güçlü ve kararlı olan yüce milletimiz; vatanperverliğini dünyaya örnek olacak şekilde sergilemiştir. Yüce milletimiz bu azim ve kararlılığı ile milli birliğine, beraberliğine ve değerlerine canı pahasına sahip çıkmıştır.İç ve dış mihrakların içimize sızdırdığı hainler bunların sahipleri ve tüm dünya bird aha görmüşlerdir ki yüce Türk Milletinin Çanakkale ruhu bu gece yeniden canlanmıştır. O kara geceyi aydınlatarak millete ışık olan; vatan, bayrak, demokrasi ve milli birlik ve beraberliğimiz için canlarını ortaya koyarak şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat ve mutluluklarla dolu bir ömür diliyoruz. Saygılarımla"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.