11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Babası Vefat Etti

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2017 20:09
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Babası Vefat Etti
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası 91 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası 91 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Gece saat 00.15'te bilinç bulanıklığı, solunum sıkıntısı ve kusma şikayetiyle ambulansla hastaneye kaldırılan Ahmet Hamdi Gül, Septik şok tanısı konularak yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Hamdi Gül, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen saat 18.40 sularında hayatını kaybetti.

AHMET HAMDİ GÜL KİMDİR?

Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül, 1927 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Babası Hacı Abdullah Efendi'dir. Adeviye Gül ile evli olan Ahmet Hamdi Gül, 3 çocuk babasıydı. 
 
Atatürk'ün emriyle Kayseri'de Cumhuriyet'in ilk yıllarında kurulan ve Türkiye'nin ilk milli uçaklarını imal eden Hava İkmal Bakım Merkezi'nde yıllarca tornacı ustası olarak çalıştıktan sonra emekli oldu.
 

2003'TE YILIN AHİSİ SEÇİLDİ


Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (KESOB) tarafından 2003 yılında 'Yılın Ahisi' seçilen Ahmet Hamdi Gül, "Allah ömür verdikçe, iş hayatından kopmam. Evde oturmak bana göre değil" demişti.


CENAZE TÖRENİ YARIN

Ahmet Hamdi Gül yarın toprağa verilecek. Ahmet Hamdi Gül'ün cenaze namazı yarın öğleyin Melikgazi İlcesi Cami-i Kebir'de kılınacak.
 

 91 yaşında vefat eden Ahmet Hamdi Gül'e Allah'tan Rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.