• İHSANBAŞKAN

Vezirköprülüler Keşkek gününe hazırlanıyor

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 24 Ekim 2013 20:11
 Vezirköprülüler Keşkek gününe hazırlanıyor
Vezirköprülüler Kültür ve Yardımlaşma Dernek başkanı Recep Aslan, Dernek lokalinde düzenlediği akşam yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.3 Kasım da yapılacak olan geleneksel "Bazlamaç ve Keşkek" programı öncesi bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulund
Vezirköprülüler Kültür ve Yardımlaşma Dernek başkanı Recep Aslan, Dernek lokalinde düzenlediği akşam yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.3 Kasım da yapılacak olan geleneksel "Bazlamaç ve Keşkek" programı öncesi bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulundular. Dernek Başkanı Aslan, Gönlü Vezirköprü için atan bu topluluk her zaman elini taşın altına koyarak ilçenin tanıtımı için çalışmalarınıza devam edecektir dedi.

VEZİRKÖPRÜ İÇİN GÖREVDEYİM

Yemek sonrası yapılan açıklamada Dernek Başkanı Recep Aslan,"Vezirler diyarı olan Vezirköprü'müzü, bu güzel ilçemizin yemek kültürünü, tarihini, semaverini sanatını ve sanatçısını ülkemize ve çok değerli misafirlerimize anlatmak ve tanıtmak için bugün ticari faaliyetde bulunan üyelerimizi davet ederek bu yemek organizasyonu gerçekleştirdik. Her alanda dikkat çeken Vezirler diyarı şirin ilçemizde her alanda farkını göstermelidir. Bilindiği gibi toplum düşüncesinin özgürleşmesine ve siyasi kalitenin yükselmesine büyük katkı sağlayan Sivil toplum kuruluşları ve dernekler özgür düşünce ve özgür teşebbüsle beslenir. Birlik şuuruyla güçlenir.

Dernekler ve özellikle hemşeri dernekleri farklı amaç ve anlayış içerisinde olsalar dahi bir şehirde ya da bölgede bir demet oluşturan ülkemizin zenginliğidir. Bu noktada Vezirköprülü olan herkesin sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasetçisiyle, bürokratıyla, işadamlarıyla, esnafıyla üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğine kanaatim tamdır. Bende Samsun'da Dernek Başkanı olarak yönetimimle dernek üyelerimle her türlü görev ve sorumluluğa hazır olduğumu bildiriyorum. İlçemizin hak ettiği yerde olması için ekip ruhuyla çalışmalarımız devam edecektir.Siz hemşerilerimden öncelikli olarak derneğimize üye olmayanların üye olmalarını üye olanlarında her faaliyetlerimizde yanımızda olmaya davet ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi. Vezirköprülüler olarak Vezirköprü sevgisini anlatmak ve kültürünü yaşatmak her Vezirköprülü hemşerimizin görevi olmalıdır. Çözüm yolları üzerinde karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Vezirköprülülere açılan dostluk kapısına hemşerilerimizi her zaman en az bir çayımızı içmeye bekliyoruz.
M.Ramazan AKSOY
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.