Siyasetin hasret kaldığı bu fotoğraf Kavak'ta çekildi

SİYASET Haber Girişi : 25 Ekim 2014 15:36
 Siyasetin hasret kaldığı bu fotoğraf Kavak'ta çekildi
Kavak İlçesinde Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe başkanlığı görevi yapan siyasiler bir araya gelerek örnek bir resim verdiler.
HEPSİ BİR ARADA
KAVAK AK PARTİ'DEN ÖRNEK DAYANIŞMA

Kavak İlçesinde Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar  ilçe başkanlığı görevi yapan siyasiler bir araya gelerek örnek bir resim verdiler.

Kavak İlçesinde AK PARTİ'nin kuruluşundan bu yana İlçe Başkanlığı yapan isimler istişare toplantısı için bir araya geldiler.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve  AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel'in girişimleriyle AK PARTİ'nin kuruluşundan bugüne İlçe Başkanlığı yapan isimlerden Ali Erat, Ramazan Atıcı,  Salih Çelik ve Üzeyir Başkaya  bir araya geldiler. 
Kavak-Çakallı Tarihi Taşhan'da  bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı yapan başkanlar birlikte akşam yemeği yediler. 
AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel: 'Geçmişte görev yapan arkadaşlarımızın siyasi tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Her biri kendi dönemlerinde önemli hizmetlerde bulunmuşlar. Bugünkü başarılarımız da büyük katkıları vardır. Bir araya gelirsek iri ve diri oluruz. Belediye Başkanımızla birlikte güzel bir tablo oluşturduk. Onlarla /Beraber yürüdük biz bu yollarda 
Beraber ıslandık yağan yağmurda/ ...Bu sözleri bir kez daha yaşayıp hatırlamış olduk. Bizi kırmayıp bir araya geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum' diyerek konuştu. 
Kavak Belediye Başkanı İbrahim İbrahim Sarıcaoğlu' da ; 'Her zaman birbirimize ihtiyacımız vardır. Özlenen fotoğrafı yakalamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her zaman söylüyorum. Kavak deyince akla birlik ve beraberlik gelmelidir. Bu fotoğraf  bunun kanıtıdır. Eski başkanlarımızın hayallerini gerçekleştirmek bize nasip olur diye düşünüyorum. Kendilerini bilgilendirip istişarelerde bulunduk. Toplantımız samimi bir ortamda geçti. Zaman zaman bir araya gelip istişarede bulunma kararı aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Umarım bu davranış örnek olur. Makamlar gelip geçici dostluklar bakidir' dedi.

SİYASETİN HASRET KALDIĞI BU FOTOĞRAF KAVAKTA ÇEKİLDİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.