• İHSANBAŞKAN

Samsun Yazarlar Derneği hain saldırıları kınadı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Temmuz 2015 18:52
  Samsun Yazarlar Derneği hain saldırıları kınadı
Samsun Yazarlar Derneği hain saldırıları kınadı Hainler döktükleri kanda boğulacaktır

Samsun Yazarlar Derneği hain saldırıları kınadı

Hainler döktükleri kanda boğulacaktır


Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) hain saldırılar üzerine bir açıklama yaptı.


 Dernek Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada şunları söyledi;


'Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların devamı olarak Şanlıurfa Suruç'ta Amara Kültür Merkezi önünde toplanıp basın açıklaması yapan guruba yapılan terör eylemini ve hemen ardından askerimize yönelik saldırı sonucunda Adıyaman'da Başçavuşumuzun şehadetiyle sonuçlanan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Başta Milletimiz ve devletimiz olmak üzere hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Nereden ve kimden ve kime karşı gelirse gelsin terörü lanetliyoruz. Huzur ve barış ortamını tehdit edenler kimler olursa olsun elleri kırılmalı caniler bir an evvel adaletin önüne çıkarılmalıdır. Milletimizin ve devletimizin bu olayları da sağduyusu sayesinde atlatacağına inancımız sonsuzdur. Bugün ve bugünden sonra teröre ve hainlere karşı birlik olup safları sıklaştırma zamanıdır. İnsanımız kesinlikle provokasyona, tezgâhlara ve kirli oyunlara gelmeyecektir. Bunu tertip edenler döktükleri kanda boğulacaktır. Biz güçlü bir millet ve güçlü bir devletiz. Bu ihanetler birlik içerisinde yaşadığımız ülkemizdeki kardeşliği bozamayacaktır. Buna bugüne kadar müsaade edilmemiş bundan sonra da müsaade edilmeyecektir' 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.