• İHSANBAŞKAN

Samsun OMÜ Rektöründen Sarıcaoğlu'na Ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2017 22:15
 Samsun OMÜ Rektöründen Sarıcaoğlu'na Ziyaret
Samsun OMÜ Rektörü sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör yardımcısı Vedat Ceyhan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.
 Samsun OMÜ Rektöründen Sarıcaoğlu'na Ziyaret 
 
Samsun OMÜ Rektörü sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör yardımcısı Vedat Ceyhan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti. 
 
Prof. Dr. Bilgiç, rektör yardımcısı Ceyhan ile birlikte yaptığı ziyarette Sarıcaoğlu'nun ilçeye yapmış olduğu çalışmaları beğendiğini ifade ederek konuşmasına şu şekilde devam etti; "İl ve ilçelerimizde bulunan üniversitelere desteğimiz her daim devam edecek. Tabi bizlerin yanında ilçe Belediyelerinin de desteklerini her zaman bekliyoruz. Görüyorum ki Kavak'taki üniversiteye ilçe Belediyesi tarafından gerekli tüm destek verilmiş. Buda bizleri memnun ediyor. İnanıyorum ki Belediye Başkanımız Kavak üniversitesine ve üniversite öğrencilerine gerekli tüm desteği vermeye devam edecek. Ziyaretimizde bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

 
Sarıcaoğlu, "Öğrencilerimiz Bize Emanet" 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun OMÜ Rektörü sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör yardımcısı Vedat Ceyhan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçemizde bulunan üniversitedeki öğrencilerimiz bizlere emanet ailelerinin gözü arkada kalmasın. Çocuklarımızın gurbette nasıl zor şartlarda okuduklarını ben çok iyi biliyorum. Benim çocuklarımda gurbette üniversite okudular. O psikolojiyi çok iyi anlıyorum bu yüzden tüm ailelerimizin içi rahat olsun çocuklarımız önce Allah'a sonra bizlere emanet. Onların daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için eski Belediye Hizmet binamızı KYK ile imzalamış olduğumuz protokol ile öğrencilerimizin hizmetine açtık. Çocuklarımız eğitimlerini çok daha iyi ortamlarda sürdürebilmeleri için ilçemizde ki birçok sosyal tesisi hizmete soktuk. Amacımız ilçemizde yaşayan herkesin yaşam kalitesini en üst seviyede tutabilmek. Sayın Rektörümüze ilçemiz üniversitesine vermiş olduğu desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. 
Etiketler : samsun omü
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.