Kavak'ta Üniversite Yoluna Neşter Vuruldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Kasım 2015 20:11
 Kavak'ta Üniversite Yoluna Neşter Vuruldu
Mehmetpaşa mahallesinde bulunan Üniversite yoluna Kavak Belediyesi tarafından neşter vuruldu. Tozlu ve çamurlu yollarda gidiş geliş yapmakta zorluk çeken öğrencilerin imdadına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu koştu.
 Kavak'ta Üniversite Yoluna Neşter Vuruldu 

Haber/Emrecan Arasan/Kavak

Mehmetpaşa mahallesinde bulunan Üniversite yoluna Kavak Belediyesi tarafından neşter vuruldu. Tozlu ve çamurlu yollarda gidiş geliş yapmakta zorluk çeken öğrencilerin imdadına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu koştu. Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplere acil talimat vererek çamurlu yolun kilitli parke taşı ile döşenmesi için düğmeye basıldı.

Üniversite öğrencilerinin büyük bir sevinçle karşıladığı çalışma hakkında Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; 

"İlçemizde bulunan Kavak Meslek Yüksek Okul'unun yollarının bozuk olmasından dolayı öğrencilerimiz gidiş gelişlerde zorluk yaşıyordu. Fen işleri müdürümüz ile yaptığımız görüşme sonucunda derhal buraya müdahale edilmesi gerektiğinin kararını aldık. Özellikle gece okuyan öğrencilerimiz yolların karanlık olmasından şikayetçiydi. Yollarımızın kilitli parke taşı yapım çalışmalarından sonra YEDAŞ ile irtibata geçip buranın ışıklandırılması için gerekli çalışmaları yapacağız. Amacımız öğrencilerimizin daha elverişli ortamlarda okuyabilmesi. Üniversiteler bulunduğu yerleşim yerinin aynasıdır bu yüzden gerekli tüm çalışmalar eksiksiz yapılacak" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.