Kavak'ta geleceğin kenti inşa ediliyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Ağustos 2015 15:47
 Kavak'ta geleceğin kenti inşa ediliyor
Samsunun güzel ilçelerinden birisi olan Kavak'ta son yıllarda yapılan yatırım ve yeni projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte yeni bir şehir doğduğu gözleniyor.
KAVAK KAZANIRSA SAMSUN KAZANIR


Kavak'ta geleceğin kenti inşa 
ediliyor


Yeni projelerle Kavak'ta modern bir şehir doğuyor


İlk defa göç almaya başladı


Samsunun güzel ilçelerinden birisi olan Kavak'ta son yıllarda yapılan yatırım ve yeni projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte yeni bir şehir doğduğu gözleniyor. 

Bölgenin en geniş ve etkili Organize Sanayisinin de ilçe sınırları içerisinde yer alması İlçeye ekonomik yönden büyük bir güç kazandırıyor. 


Yatırım yaptık yanılmadık kazandık


İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Müteahhitler yeni yapılan konutların kısa zamanda alıcı bularak tükenmesi yenilerinin yapılmasına yol açıyor ifadesini kullanarak: "Kavak'ın hem büyük bir organize Sanayiye sahip hem de şehirlerarası yol güzergahında bulunması cazibesini artırıyor. Bu arada izlediğimiz önemli olaylardan birisi de göç veren ilçenin yeniden göç almaya başladığıdır. Gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar birbirleriyle konut edinme yarışına girmiş bulunuyorlar. Birkaç yıl sonra Kavak'ın hak ettiği yeri alacağına kuşkumuz yoktur. Burada yatırım yapan zarar etmez' diyerek konuşuyorlar.


Kavak göç alacak demiştik ve oldu... 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da : 'Biz göreve talip olunca göçü önleyeceğiz. Bunun için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız diyerek bir taahhütte bulunmuştuk. Göreve gelir gelmez onlarca projeyi hayata geçirerek her yönden yaşanılır bir Kavak için kolları sıvadık.Vatandaşımızın memnuniyeti ile bunun karşılığını da görüyoruz. İlçemiz şantiye alanı haline dönmüştür. Vatandaşlarımız bizi güvenle izlemeye devam etsinler. Gecemizi gündüzümüzü onlara yepyeni bir Kavak kazandırmak için harcıyoruz. ' diyerek konuşuyor.


Kavak'a göç ederek dönen vatandaşlar da bunun en önemli unsurunun güvenden kaynaklandığını ifade ediyorlar


Yaşar Doğu'da Kavaklı


Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olan dünyaca ünlü Güreşçi Yaşar Doğu'nun da bu ilçeden olmasının Kavak'a ayrı bir kültürel hava yansıttığı görülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.