• İHSANBAŞKAN

İLKADIM'DAN TEMİZLİK ATAĞI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Eylül 2014 19:56
 İLKADIM'DAN TEMİZLİK ATAĞI
İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan temizlik atağı hız kesmeden devam ediyor.
İLKADIM'DAN TEMİZLİK ATAĞI

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan temizlik atağı hız kesmeden devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölge sınırları içinde bulunan cadde ve sokaklar titizlikle yıkanıyor. Her gün farklı bir mahallede yapılan temizlik çalışmasında cadde  ve sokaklar A'dan Z'ye özel ekipler tarafından köpüklü sondaj suyuyla yıkanıyor. Ekipler ayrıca mahallede bulunan tüm çöp konteynerlerini özel araç ile yıkayıp ilaçlıyor. Mahalle sakinlerinin teşekkürleri ile karşılanan ekipler vatandaşın temizlik konusundaki istek ve önerilerini de dinliyor. Yıkanan mahalleler yirmi gün sonra tekrar aynı titizlikle özel ekipler tarafından yıkanıyor. 

İlkadım İlçesi'nde ki tüm mahallelerde yapılan uygulamanın vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandığını belirten ve  çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Pamuk, "Bölgemizde başlattığımız hummalı temizlik çalışmalarız hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallemizde gerçekleşen uygulamamızda cadde ve sokakları sondaj suyu ile köpüklü yıkanmasının yanı sıra boş arsalar ve hayvan yuvaları ilaçlayarak temizleniyor. Sokaklarda ve caddelerde bulunan çöp konteynerlerimiz ise özel yıkama aracı ile yıkandıktan sonra ilaçlanarak yerine yerleştiriliyor. Mahallelere giren ekiplerimiz mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanıyor. Temizlik işleri olarak mahallelerde sadece temizlik değil vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Aynı mahalleye ekiplerimiz yirmi gün sonra tekrar gelerek bu hummalı çalışmayı  tekrarlıyorlar. " dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.