İLKADIM EĞİTİMDE ZİRVE YAPACAK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 03 Eylül 2014 21:41
 İLKADIM EĞİTİMDE ZİRVE YAPACAK
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ilçedeki her mahalleye "İlkadım Etüt Merkezi" yapılacağını belirtti.
İLKADIM EĞİTİMDE ZİRVE YAPACAK

İLKADIM ETÜD MERKEZİ'NE DOYACAK

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ilçedeki her mahalleye "İlkadım Etüt Merkezi" yapılacağını belirtti.

İlkadım İlçesi Yaşar Doğu Mahallesinde, İlkadım Belediyesi bünyesinde bulunan ve daha önce Kimse Yok Mu derneğine tahsis edilen 4 katlı bina çalışmalar sonucu tekrar belediye bünyesine kazandırılarak İlkadım Etüt Merkezi  ve Bilgi Evi için yapım çalışmalarına başlandı. Yaşar Doğu mahallesinde ki Etüt Merkezini inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok çalışmalar hakkında bilgi aldı. Etüt odalarından bilgisayar odalarına eğitim için bütün olanakların seferber edileceğini belirten Başkan Tok, "Yaşar Doğu mahallemize kazandıracağımız İlkadım Etüt Merkezi  ve Bilgi Evi'ni ilçemizde zincir halinde yaygın hale getireceğiz" dedi.

 Ülkenin geleceğinin gençlerin ve çocukların elinde olduğunun belirten ve eğitim öğretim için tüm olanakların seferber edileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Daha önce belediyemize ait olan ve geçmiş dönemde Kimse Yok Mu derneğine tahsis edilen Yaşar Doğu mahallemizde ki 4 katlı binamızı tekrar belediyemiz bünyesine kazandırdık. Bu binayı ilçemizin en çok ihtiyaç duyduğu eğitim ve öğretim maksatlı kullanmayı belirledik. Her katında geniş ve ferah etüt salonları bulunan bilgisayar odaları, dinlenme salonlarının bulunduğu bir etüt merkezi yapıyoruz. Ülkemizin geleceği gençlerimiz ve çocuklarımız elindedir. Bilgisiz ve cahil bir toplum ülkede savaş çıkmasından daha kötüdür. Bu nedenle ilçemizde ki gençleri bilgi ve eğitim noktasında en uç noktaya çıkarmak için belediye olarak elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Yaşar Doğu mahallemize kazandıracağımız İlkadım Etüt Merkezi ve Bilgi Evi'ni ilçemizde zincir halinde yaygın hale getireceğiz. Mahallelerde bulunan her gencimiz bu tesislerden faydalanabilecek. Şimdiden halkımıza ve İlkadım İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.