• İHSANBAŞKAN

AK Parti İlkadım Kadın Kollarından Tok'a ziyaret

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Nisan 2015 19:41
 AK Parti İlkadım Kadın Kollarından Tok'a ziyaret
AK Parti İlkadım Kadın Kollarını makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'AK Parti Kadın Kolları teşkilatının partilerin aktif gücüdür' dedi.
KADIN KOLLARI AK PARTİ'NİN AKTİF GÜCÜDÜR

-TOK, "KADINLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ"

 AK Parti İlkadım Kadın Kollarını makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "AK Parti Kadın Kolları teşkilatının partilerin aktif gücüdür" dedi.

AK Parti İlkadım Kadın Kolları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Başkan Tok, bayan misafirlerine projeler hakkında detaylı bilgi verdi. AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Tok, "Teşkilatların güçlü kollarından olan kadınlarımız bizim gözümüz kulağımızdır" dedi. Yeni projeler hakkında kadınlara bilgi veren Erdoğan Tok, " Derebahçe Mahallesi'nde kısa süre sonra startı verilecek olan düğün salonu ve yaşam merkezinin kadınların sosyal yaşantıları açısından büyük önem taşıdığını belirtti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kadınlar tarafından gerçekleştirilen her türlü projede imzası olduğunu belirten AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, "Her zaman yanımızda olarak bizlere destek olan ve kadınlara dayalı her hizmet projenin altına imzasını atan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a kadın kolları olarak sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Her başarının altında bir kadın olduğunu belirten ve kadınların toplumdaki yerinin oldukça önemli olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Halime Kesmen Kardeşime ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın en çok çalışan kollarından birisi de kadınlarımızdır. Bu nedenle kadınlar bizlerin gözü kulağıdır. Kadınlarımız için gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Gerek hanımlar lokali olsun gerek kurs merkezlerimizde gerçekleştirilen kadınlarımıza yönelik kurslarımızla kadınlara hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra hayata geçecek olan Derebahçe'de bulunan Düğün salonu ve yaşam merkezimiz kadınlarımızın sosyal yaşantıları noktasında büyük önem taşıyacak. Samsun'un en büyük düğün salonunu içinde barındıracak olan merkezimizde spor salonları, eğitim merkezleri saunalar gibi çok fazla etkinliğin gerçekleştirilecek bir kompleks olacak." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.