• İHSANBAŞKAN

Ahmet Ayık ve Tevfik Kış Yaşar Doğu kitabını inceledi

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 15 Ocak 2017 22:49
 Ahmet Ayık ve Tevfik Kış Yaşar Doğu kitabını inceledi
Yaşar Doğu'nun Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu talebeleri Ahmet Ayık ve Tevfik Kış Arş. Yazar Ahmet Seven'in Tüm yönleriyle Yaşar Doğu'nun hayatını anlattığı kitabı ilgiyle inceleyip tam not verdiler.
Arş. yazar Ahmet Seven yazdığı Yaşar Doğu kitabını Yaşar Doğu'nun Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu talebeleri Ahmet Ayık ve Tevfik Kış'a  imzaladı.


Yaşar Doğu'nun Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu talebeleri Ahmet Ayık ve Tevfik Kış Arş. Yazar Ahmet Seven'in Tüm yönleriyle Yaşar Doğu'nun hayatını anlattığı kitabı ilgiyle inceleyip tam not verdiler.

AHMET AYIK: "KİTABIN ÖNEMLİ BOŞLUĞU DOLDURACAĞINA İNANIYORUM"
Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğuna sahip Türkiye'nin serbest stilde en başarılı güreşçilerinden birisi olan ve Türk Güreş Vakfının Başkanlığını da yapan Ahmet Ayık kendisine takdim edilen kitap karşısında duygulandı. Ayık Yaşar Doğu hocamız bizim her şeyimizdi, varlığıyla bize güç veriyordu. Ondan aldığımız güç ve heyecanla önümüze geleni deviriyorduk. Onu hala arıyoruz. Yaşar Doğu hocamızın hayatını ihtiva eden kitapla ciddi bir boşluğun doldurulacağına inanıyor, size teşekkür ediyorum" dedi. 
TEVFİK KIŞ; "ÇOK MUTLU OLDUM"
Tevfik Kış'ta duygularını " Kitapla birlikte bizi yeniden eskiye götürdünüz. O günler ne muhteşem günlerdi. kitabı sonuna kadar okuyacağım. Talebesi olarak çok mutlu oldum. Hocamızın hayatının anlatıldığı kitapta bize de yer verilmesine sevindim" diyerek konuştu.

Ahmet Seven'de sizler Yaşar Doğu'muzun yetiştirdiği öğrenciler olarak bu millete emanetlerisiniz. Zor zamanda elde ettiğiniz şampiyonluklar hala güreş tarihimizde birer zafer olarak anılmaktadır. Sizlere şükran borçluyuz" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.